iPhone Fotografie

Interesse lectuur over iPhone fotografie

Daar het nemen van foto's via smartphones en de iPhone in het bijzonder de laatste jaren alsmaar aan populariteit aan het winnen is, verschijnen er gaandeweg ook meer boeken over het nemen van foto's met de iPhone. Zodus als je meer gedetailleerd advies wenst hoe met de iPhone mooie foto's te maken kan je je heil altijd zoeken in boeken.

iPhone Fotografie (door S. Roberts & C. Dispa)

Dit boek bevat maar liefst 160 bladzijden met handige tips en trucs hoe je het maximum uit de mogelijkheden van je iPhone haalt. De auteurs leren je kennis maken met fotografie, en hoe je iPhone je kan helpen ook prachtige beelden vast te leggen. Ook het meteen delen van deze foto's met al je vrienden komt uitgebreid aan bod. Dit allemaal op een zeer begrijpbare manier uitgelegd!

iPhone Obsessed (door D. Marcolina)

Het boek "iPhone Obsessed: Photo Editing Experiments With Apps" is wat men een interactief boek kan noemen. Een heleboel iPhone fotografie apps worden gedetailleerd besproken, aangevuld met een hoop handige tips & tricks. Zeker en vast een aanrader voor al wie geinteresseerd is in het nemen en bewerken van foto's met de iPhoen.

Heel veel boeken over iPhone fotografie zijn er dus zeker nog niet, maar deze twee zijn toch leuke exemplaren die je volgens mij moet gelezen hebben als je wat meer inzicht wenst te verwerven in fotografie met de iPhone